House in Koamicho by Suppose Design Office

the-tree-mag-house-in-koamicho-by-suppose-design-office-140.jpg

TYPOLOGICAL CATEGORIES:

ARCHITECTURE

SOCIOLOGICAL CATEGORIES:

FAMILY

EVOCATIVE CATEGORIES:

LIGHT, HUB

DETAILS:

MAP_JAPAN

AUTHOR:

Suppose Design Office

YEAR:

2010

LOCATION:

Hiroshima, Hiroshima Prefecture, Japan

PHOTOGRAPHS:

image ©Toshiyuki Yano

SOURCE:

archdaily

TXT:

When we normally feel "interior" or "exterior", what are the causes?
And what are the causes of feeling "open" or "narrow"?
This is house designed with much thought to how, from those root causes, we define the conditions of a space. In a long, narrow space, we constructed walls, and by laying out a space in which we experience many rooms, we turn "narrowness" into "openness. "Further, taking rooms and gardens as equivalent, we created spaces that are like the exteriors, calling them "garden rooms".
By moving from room to another room, we can alternately experience interior and exterior, and they become the place where every rooms are connected to the exterior. Here we have succeeded in realizing a space, which pass traditional definitions to materialized a new relationship between - interior and exterior.

txt: Suppose Design Office

RECENT ARCHITECTURE