House in Yagi by Suppose Design Office



AUTHOR:

Suppose Design Office

YEAR:

2012

LOCATION:

Hiroshima, Japan

PHOTOGRAPHS:

image © Toshiyuki Yano

SOURCE:

thisispaperdesignboom

 

NOTE: 

"The House of Yagi is designed with the idea of an incomplete/complete form. Unlike other projects, the final stage of construction for this house was not aiming towards a finish stage, but to let the owner experience the sense of completion after living here. Interior space of the house is designed to maximize the interaction to its surrounding environment. Ground floor material remained the same as the original site, with a single tree standing in the centre to present a natural contrast with the surrounding area. Windows of the 1st storey are kept open without any window shield or glass and creates an interesting interaction with wind and rain.

from: thisispaper